PRIL 2009 vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders heeft het PRIL 2009 (Programma Ruimtelijke Investeringen) vastgesteld. Het programma geeft een overzicht van alle ruimtelijke plannen, waar de gemeente actief en financieel bij betrokken is. Wethouder Pieter van Woensel is trots op het feit, dat met de grote verscheidenheid aan projecten, binnen de huidige economische recessie, het programma haalbaar en sluitend is gemaakt. Van Woensel: “We presenteren een goed sluitend perspectief. Alle projecten uit het coalitieakkoord 2008-2010 zijn financieel geregeld en dat geeft ons groen licht om snel verder te werken aan het realiseren van onze ambities.”

De komende vier jaar zijn met het PRIL 2009 de volgende projecten in aanleg financieel geregeld: uitvoeringsbesluit Trekvaartplein; Park Matilo; Oostvlietpolder; Kooiplein; Financiering Willem de Zwijgerlaan; Parkeren binnenstad; Stedenbouwkundig plan Leiden Biosciencepark. Ook is de realisatie van fietspaden en fietsstallingen uit het Investeringsprogramma weer mogelijk.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×