Verre Verwanten Radio te gast bij Naturalis

Verre Verwanten Radio van Teleac staat komende zaterdag in het teken van Naturalis. Vanuit de Oerparade in het museum praat presentator Ben Kolster met paleontoloog dr. Lars van den Hoek Ostende over zijn visie op het ontstaan van de mens. Dat doen ze aan de hand van het schedelkapje van deJavamens, een topstuk van Naturalis. Verder gaat verslaggeefster Patricia Cronie ‘eiland hoppen’ in Expeditie Darwin, een tentoonstelling over de evolutietheorie. Verre Verwanten Radio gaat in het land op zoek naar oude verhalen op historisch belangrijke locaties. Het wordt iedere zaterdag tussen 14.00 en 14.45 uur uitgezonden op Radio 5 (747 AM). Op www.verreverwanten.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×