Lisa, foto www.lisafan.nl.

Leidse ondernemers maken wijkfeest Stevenshof mogelijk

Na eerdere berichten, dat er dit jaar geen wijkfeest in de Stevenshof zou plaatsvinden, hebben twee Leidse ondernemers de schouders eronder gezet en een super feest georganiseerd. Raymond Beije van ‘bee-events’ en naamgenoot Raymond van der Leest van café ‘M’n Schoonmoeder’ hebben heel wat gesprekken met de gemeente gevoerd en het voor elkaar gekregen om tot 23.00 uur ’s avonds live optredens ten gehore te brengen van een aantal zeer goede en bekende artiesten. Zo zullen Lisa en Rachel, van X-factor, André pronk, van Idols, Jerry van de Soundmixshow en Django Wagner optreden. Verder is er kermis met leuke attracties voor de kleintjes en een uitgebreide braderie.

Het wijkfeest vindt plaats op zaterdag 13 juni van 09.00 tot 23.00 uur. De toegang is gratis.

 

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×