Leidse bereikbaarheid toen en straks

Speciaal voor de wat oudere Leidenaars organiseert de Stichting 55 plus in Leiden een informatiebijeenkomst over bereikbaarheid. Tijdens deze middag met de naam “Leiden bereikbaar in verleden en toekomst”, gaat stadshistoricus Cor Smit terug naar de bereikbaarheid van de Sleutelstad in de jaren 30. De projectleider van de Rijn- Gouwelijn Erik Kiers blikt vervolgens vooruit naar de bereikbaarheid in 2020. Er wordt niet alleen verteld, er is ook allerlei beeldmateriaal te zien, zoals foto’s kaarten en tekeningen. De bijeenkomst wordt gehouden in de Recreatiezaal van Zuydtwijck aan Aaltje Noordewierlaan 50 en begint om 15.00 uur. Deelname is gratis.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×