Onderscheiding voor Bio Science Park

Het Bio Science Park Leiden heeft vorige week een onderscheiding ontvangen. Dit gebeurde tijdens het internationaal science park congres dat de International Association of Science Parks in Raleigh, North (Carolina USA) organiseerde. In totaal kregen 22 science parken een onderscheiding vanwege hun bijzondere verdiensten in het ondersteunen van innovatie. Het Bio Science Park Leiden dat dit jaar 25 jaar bestaat, ontving de onderscheiding dankzij het getoonde leiderschap in het stimuleren van innovatie en concurrentievermogen en de niet aflatende inspanningen om een goede omgeving te creƫren voor startende en doorgroeiende bedrijven.

Wethouder Marc Witteman (Economie) is ook trots op de onderscheiding: “Het onderstreept terecht de geweldige prestaties van de initiatiefnemers van jaren geleden. Het is een prestatie van formaat dat ondernemers, universiteit en gemeente, die jaren geleden gestart zijn met dit initiatief, het Bio Science Park in 25 jaar zeer planmatig uitgebouwd hebben tot wat het nu is.”

Nettie Buitelaar, directeur Leiden Bio Science Park foundation: “De belangrijkste factor in het succes van Leiden Bio Science Park is het feit dat alle belanghebbende partijen eensgezind samen werken: de Universiteit Leiden, de gemeente Leiden, het LUMC, de bedrijven op Leiden Bio Science Park, de provincie Zuid-Holland en het ministerie van Economische Zaken.”

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×