Leiden weer 100-jarige rijker

Vanaf maandag is Leiden weer een 100-jarige rijker. Op die dag bereikt Mevrouw Wilhelmina Maria Koel-vanBeek in goede gezondheid de leeftijd van 100 jaar. Ze werd geboren in Arnhem en werkte daar in een zijdefabriek.Mevrouw Koel-van Beek verhuisde op haar 24e naar Den Haag. Daar trad ze in 1937 in het huwelijk. Het paar kreeg twee kinderen. Na drie jaar kwam een einde aan het huwelijk, doordat de heer Koel overleed. In 1956 stierf de dochter. Sinds 10 jaar woont mevrouw in Zorgcentrum Roomburgh. Zondag viert ze haar verjaardag in de Gouden Leeuw in voorschoten, waar burgemeester Lenferink haar komt feliciteren. De kans dat de jarige de komende jaren nogmaals bezoek van de burgemeester zal ontvangen, is vrij groot. Haar moeder werd namelijk 106 jaar.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×