Asielbeheerder Leen Gottschal Koninklijk onderscheiden

Afgelopen vrijdagmiddag ontving Leen Gottschal uit handen van burgemeester Lenferink de Koninklijke benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Gottschal trad in 1984 in dienst van dierenasiel Stevenshage, dat toen nog was gelegen aan de Besjeslaan en in slechte staat verkeerde. Dankzij de inspanningen van Gottschal en zijn actieve rol in de fondsenwerving, is het asiel uitgegroeid tot een volwaardige opvang van zwerfdieren en een lucratief dierenpension. Daarnaast was Gottschal nauw betrokken bij de oprichting van het asielblad ‘Beestenbende’, dat nu 22 jaar bestaat en een oplage heeft van 2.750 exemplaren. De uitreiking van de onderscheiding vond plaats tijdens de receptie ter ere van het 50-jarig bestaan van Stevenshage. De heer Gottschal gaat binnenkort met pensioen.

Foto: D’Andrea Fotostudio.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×