Collecteweek Rode Kruis vandaag van start

Collectanten gaan deze week langs de deuren om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Het Rode Kruis wil met de inzet van duizenden collectanten zoveel mogelijk geld ophalen om zo nog meer slachtoffers te kunnen helpen met noodhulp of sociale hulp. Het Nederlandse Rode Kruis helpt direct bij rampen in binnen- en buitenland. Financiële steun is dan ook van levensbelang. In Leiden en omgeving gaan deze week tientallen vrijwilligers de wijken in. De collecteweek wordt zaterdag 20 juni afgesloten met een collecte in de winkelstraten.

Wie niet thuis is of om een andere reden niet direct heeft kunnen geven, kan geld storten op postbank rekening 46800, ten name van Rode Kruis Leiden te Leiden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×