Auto-inbrekers komen niet ver

Twee 20-jarige Leidenaars die in een auto hadden ingebroken, kwamen afgelopen zondag niet ver. Een getuige zag dat de twee een auto aan de Boerhaavelaan openbraken en er met een aantal spullen vandoor gingen. Met behulp van het signalement dat de getuige op kon geven, vonden agenten de twee rond 23.50 uur op de Mariënpoelstraat. Ze hadden de buit onder een auto verstopt en werden aangehouden.

Later bleek de auto waaronder de buit lag, van één van de inbrekers te zijn. Erin lagen inbrekerswerktuigen en goederen die waarschijnlijk van andere inbraken afkomstig zijn. Bovendien trof de politie na onderzoek ook op de Van Swietenstraat en in de Boerhaavelaan een opengebroken auto aan. Een gestolen GPS-systeem is inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaar.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×