Brokkenmaker aangehouden dankzij getuige

Dankzij een oplettende getuige heeft de politie gisterochtend een Brokkenmaker kunnen aanhouden. De getuige zag hoe een automobilist rond 10.50 uur een op de De Ruijterstraat geparkeerde auto aanreed. Toen de brokkenmaker niet stopte om de schade op te nemen, belde de getuige 112. Aan de hand van de beschrijving vonden de agenten de beschadigde auto van de onvoorzichtige automobilist op de Oosterdwarsstraat. De bestuurder bleek een 37-jarige inwoner van Zwanenburg te zijn. De politie nam contact op met de 52-jarige eigenaar van de geraakte auto. Hij kreeg niet alleen te horen dat zijn wagen was beschadigd, maar ook dat de dader was gevonden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×