Leonardo da Vinci wordt zelfstandig

Het Leonardo da Vinci gaat verzelfstandigen. Het college heeft besloten dat de Scholengroep Leonardo da Vinci Leiden, bestaande uit het Da Vinci College en het Leonardo College, per 1 januari 2010 een zelfstandige status krijgt. Nu valt de scholengroep nog onder de Gemeentelijke Bestuurscommissie op de Openbare Scholengemeenschappen voor VoortgezetOnderwijs te Leiden. Als deze commissie volgend jaar opgeheven wordt, komt er een nieuwe stichting die het gezag krijgt over Het Leonardo da Vinci. Deze stichting krijgt een bestuur dat uit één persoon bestaat. Die persoon is ook de algemeen bovenschools directeur. Deze bestuursoverdracht leidt mogelijk tot enkele beperkte veranderingen binnen de schoolorganisaties.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×