Opbrengst Businessloop voor Regenboogboom

De Businessloop die tijdens de Marathon gehouden werd, is voor Stichting de Regenboogboom positief geëindigd. De stichting ontving afgelopen dinsdag een cheque van 1.400 euro. Aan de Businessloop deed een groep medewerkers van Rabobank Leiden mee. Elke deelnemer ontving 200 euro voor een zelf te kiezen goed doel. Zeven medewerkers besloten hun opbrengst te schenken aan de Regenboogboom. Deze stichting besteedt het geld aan het bezoeken van kinderen die in het LUMC verblijven.

De Regenboogboom is een stichting die kinderen die te maken hebben met ziekte, trauma en handicap helpt ontdekken dat zij, op eigen kracht een innerlijk gevoel van veiligheid en vrijheid kunnen scheppen – op ieder moment dat zij daar zelf behoefte aan hebben.

Leiden Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×