Zwembad de Zijl veilig en schoon

Sportcomplex de Zijl is veilig en schoon. Dat blijkt uit een onderzoek in het zwembad en restaurant datkeuringsbureauLLOYDS heeft uitgevoerd. Sportcomplex de Zijl heeft deze keuring vrijwillig laten uitvoeren, omdat het Sportbedrijf Leiden dat de beste manier vindt om aan bezoekers en gebruikers te kunnen laten ziendat het prettig en veilig zwemmen is in De Zijl. Uit de keuring bleek dat De Zijl voldoet aan alle wettelijke eisen en aan de extra kwaliteitseisen die in de zwembadbranche gelden. Er is onder andere gekeken naar zaken als hygiëne, schoonmaak, klantvriendelijkheid en brandveiligheid.

Omdat het complex aan alle eisen voldoet, krijgt het van de Stichting zwembadkeur het Keurmerk Veilig en Schoon. Komende maandagochtend onthult wethouder Marc Witteman een bord met het logo van dit keurmerk.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×