Laptops KiKa voetbaltoernooi voor kinderen LUMC

Het Mike Muiselaar KiKa voetbaltoernooi heeft vier laptops voor het Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum van het LUMC opgeleverd. Dit toernooi werd op 20 september georganiseerd door de Personeelsvereniging Stad Leiden en enkele andere organisaties. Het trok zo’n 1.000 bezoekers. Van de opbrengst die 5.000 euro bedroeg, zijn vier speciale laptops gekocht. Deze computers zijn zo aangepast dat ze geschikt zijn om gebruikt te worden door de kinderen die behandeld worden op de afdeling oncologie van het Willem- Alexander Kinder- en Jeugdcentrum van het LUMC. Gisteren zijn de laptops aan het LUMC overhandigd.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×