De tweede editie van het culturele buurtfestival in Slaaghwijk, dat afgelopen vrijdag en zaterdag plaatsvond, was weer een groot succes. In samenwerking met drie grote woningcorporaties van de Sleutelstad, Libertas, jongerenwerk, de gemeente Leiden en vele anderen, werd door de bewoners een spetterend midzomerfestival georganiseerd in het kader van het project 'Slaaghwijk aan de slag'. Er was van alles te doen, van sportieve prestaties en demonstraties tot een musical en swingen met DJ Miss World. Het was een gezellige boel rond het Valkenpad en omgeving. Natuurlijk waren er veel multiculturele elementen, zoals henna schilderen en het proeven van uitheemse hapjes. De buurtbewoners maken zich sterk voor de sociale veiligheid en leefbaarheid in de wijk. Dit festival bewees nog maar eens het resultaat: Slaaghwijk geslaagd!

Foto: Frans Lardee.

Geslaagd buurtfestival Slaaghwijk

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×