Foto's: Marjo Heemskerk.

Diva Von Tease wint tweede Diva Queen of the Year verkiezing

Vrijdagavond vond op het Stadhuisplein de ‘Diva, Queen of the Year’ verkiezing plaats. Na de landelijke voorronden, streden negen deelnemers om de titel, waarbij ze publiek en jury met veel show, dans en zang probeerden te imponeren. Miss Diva Von Tease ging uiteindelijk met de eer strijken. In die jury zaten dit jaar Wilma Dotterman, bekend van showkleding en prachtige choreografieën, Desiree dello Stiletto eigenaresse van het travestie café ‘De Lellebel’, bekend van Man Bijt Hond. Ze is koninklijk onderscheiden voor haar werk rond transseksualiteit en tenslotte journaliste Juliette Gilissen uit Leiden.

Ook The Alley Girls waren weer present en presenteerden hun nieuwe show. De presentatie was in handen van Christine Carrington, alias Lorenzo van Beek uit Leiden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×