Havanahuis overvallen, medewerker gewond

Gisterenavond, rond 18.00 uur, is de bekende Leidse sigarenzaak Het Havanahuis, op de hoek van Apothekersdijk, overvallen. Een 47-jarige medewerker raakte hierbij gewond, zo meldt het Leidsch Dagblad. Waarschijnlijk heeft de overvaller niets buit kunnen maken. De overvaller verwondde de medewerker met een mes in de zij toen deze probeerde de man naar buiten te werken. Omstanders belden 112 toen de medewerker hevig bloedend op straat in elkaar zakte. De overvaller ging ervandoor. De verwonding bleek gelukkig mee te vallen; alleen de ribben van het slachtoffer bleken geraakt te zijn. De politie heeft later op de avond een verdachte aangehouden, maar wil in deze nog niets bevestigen.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×