'Leidse Waterdrager' van Marjan Waanders, foto: PR.

Eerste deel 'Leids Rijnwater' in Sidac Studio

Jaarlijks kiest Sidac Studio voor een bijzonder zomerproject. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Leids Rijnwater’, dat parallel loopt met de gezamenlijke campagne ‘Leiden leeft met water’ van de Gemeente Leiden en het Hoogheemraadschap van Rijnland. Ruim100 kunstenaars hebben een doosje met een flesje √©cht Leids Rijnwater ontvangen en daarmee kunstwerken gemaakt. Zowel in juli als augustus zullen ruim vijftig kunstenaars het resultaat exposeren. Deel 1 van ‘Leids rijnwater’ wordt zondag 12 juli om 16.00 uur geopend door Pink Meltzer.

De expositie loopt tot en met 2 augustus. Meer info en openingstijden: www.sidacstudio.nl.  

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×