Leidse kroegen in ongewis over terrasweer

Twee jaar geleden besloot de Leidse gemeenteraad dat café’s hun terras bij tropische temperaturen een uurtje langer open mochten houden. De gemeente kondigde dat dan aan via de website www.leiden.nl door middel van een afbeelding van een cocktailglas met een parasolletje. Naar nu blijkt is de gemeente dit jaar vergeten om dat bij te houden zodat zowel de kroegen als hun bezoekers geen idee hebben of ze een uurtje langer van het mooie weer kunnen genieten.

VVD-raadslid Krijn Bodde kaartte het probleem afgelopen avond aan bij burgemeester Lenferink die de hand direct in eigen boezem stak: “De burgemeester heeft gefaald”. Lenferink beloofde dat vanaf deze week de informatie weer op de site wordt doorgegeven.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×