Gisteren kon men nog even draaien en botsen op het laatste dagje van de Zomerkermis. Zondag trad de Leidse Kluchten Compagnie op, met de Pieterskerk als perfect decor. Door de binnenstad klonk de muziek van het Gouden Pet festival en aan weerszijde van de Nieuwe Rijn werd het Nederlands Kampioenschap Standwerken gehouden. In de Breestraat genoot het publiek van de uitgebreide curiosamarkt en op het Stadhuisplein vond het Leids Sterrengala plaats, met zangtalenten uit Leiden en omgeving, zoals o.a De Tierelier & Band, Melissa Beij, Joni van der Meij, Raymond van der Leest en vele anderen. Het zit er weer op, deze succesvolle 24e editie van de Leidse Lakenfeesten. Wat was het weer een geweldig feest!

Foto's: Marjo Heemskerk & Chris de Waard.

Laatste dag Lakenfeesten in beeld

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×