Raadsvergadering vanavond en morgen via Sleutelstad.nl

Vanavond behandelt de Leidse gemeenteraad vanaf 19.00 uur de gemeentelijke jaarrekening. Ook wordt een door de SP aangevraagd interpellatiedebat gehouden over de verkoop van de panden in de Koppenhinksteeg [update: het interpellatiedebat is verschoven naar morgen]. Deze vergadering is rechtstreeks te beluisteren via deze site. Kies daarvoor ‘Raadsvergadering’ in het menu links. Daar staan ook de opnames van alle vergaderingen van de afgelopen drie jaar.

Morgenmiddag wordt de vergadering vanaf 16.00 uur voortgezet met de behandeling van de Perspectiefnota.

De agenda voor vanavond staat op //www.leiden.nl/dspage.asp?objectid=72830. De agenda voor woensdag op //www.leiden.nl/dspage.asp?objectid=73249.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×