Zomerfeest Leiden Zuidwerst geslaagd

Het zomerfestival dat afgelopen zaterdag in Leiden Zuidwest gehouden werd, is geslaagd. Ruim 140 bezoekers bezochten het feest dat georganiseerd werd door de Opstandingskerk en de Navigators Studentenvereniging Leiden. Het weer hielp een handje mee en droeg er aan bij dat veel bezoekers verkoeling zochten op de zeepbaan en op het terras. Ook was er veel belangstelling voor de volleybal en voetbalwedstrijden op het grote veld. De kinderen vermaakten zich in het luchtkasteel en met de clowns die mooie balloncreaties maakte. In de kerk konden de bezoekers naar hartelust schilderen en muziek maken. Het feest werd afgesloten met een barbecue.

Het doel van het festival was dat de buurtbewoners, de kerk en de studenten elkaar beter zouden leren kennen. Volgens de organisatoren is dat doel bereikt.De kerk verzorgt vaker kennismakingsactiviteiten. Zo zijn de buurtbewoners iedere eerste woensdagmorgen van de maand welkom voor een kopje koffie.Wie meer informatie over de kerk wil, kan mailen naar welkom@cgkleiden.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×