Open Leidse Tenniskampioenschappen volgende week van start

Volgende week maandag begint in Leiden de 54e editie van de Open Leidse Tenniskampioenschappen. Sinds 1955 is Tennisclub Roomburg de thuisbasis van dit met vier sterrenGenoteerde Nationaal Ranglijst Toernooi.Dit jaar bestaat het deelnemersveld voor wat betreft de heren onder meer uit Jasper Smit, meervoudig winnaar Marcus Hilpert en Boy Wijnmalen. Dit drietal staat in de nationale top tien. Danny Spierenburg, Menno van de Bor en Julian Vandenbussche verdedigen de Leidse regio.

Volgende week maandag begint in Leiden de 54e editie van de Open Leidse Tenniskampioenschappen. Sinds 1955 is Tennisclub Roomburg de thuisbasis van dit met vier sterrenGenoteerde Nationaal Ranglijst Toernooi.Dit jaar bestaat het deelnemersveld voor wat betreft de heren onder meer uit Jasper Smit, meervoudig winnaar Marcus Hilpert en Boy Wijnmalen. Dit drietal staat in de nationale top tien. Danny Spierenburg, Menno van de Bor en Julian Vandenbussche verdedigen de Leidse regio. Onder de dames bevinden zich naast Olga Kalyuzhnaya, de kampioene van vorig jaar, Linda Sentis en Stepanie Gomperts. De Leidse regio wordt hier vertegenwoordigd door Anouk Sterk.Op www.tcroomburg.nl is meer informatie over het programma te vinden.

Leiden Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×