Informatiebijeenkomst aanbieders huishoudelijke hulp

Volgende week organiseren de regiogemeenten een informatiebijeenkomst over hulp in het huishouden voor zorgaanbieders. Sinds een aantal jaar wordt huishoudelijke hulp in Leiden en regio toegewezen via het Dynamisch Selectiemodel. Dit systeem wordt volgend jaar voortgezet en de gemeenten hebben besloten een verkorte aanbesteding voor de zorgaanbieders te starten. Voorafgaand aan de aanbestedingsronde, vindt er aanstaande donderdag een informatiebijeenkomst plaats voor alle zorgaanbieders die overwegen deel te nemen aan de aanbesteding. Tijdens deze bijeenkomst wordt het Dynamisch Selectiemodel toegelicht en volgt meer informatie over de planning van de aanbestteding. De bijeenkomst staat los van de officiƫle procedure.

De middag vindt plaats in het gemeentehuis van Oegstgeest en duurt van 15.30 tot 17.00 uur. Per organisatie kunnen er maximaal twee personen deelnemen. Aanmelden kan tot en met aanstaande woensdag bij de heer R. Peijs van de gemeente Leiden: R.Peijs@Leiden.nl.  

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×