Anouschka Versleijen 250.000e passagier Zijlboot

Afgelopen zaterdag was het onverwacht feest voor Anouschka Versleijen. Toen ze zich met haar man en twee kinderen wilde laten overzetten door het pondje over de Zijl, bleek Versleijen de 250.000e passagier te zijn. Ze werd aan de kant van de Merenwijk opgewacht door wethouder Marc Witteman van Leiden, wethouder Gerrit van der Meer van Teylingen en wethouder Jeff Gardeniers van Leiderdorp. Van hen ontving ze een cheque voor een nieuwe fiets, een bos bloemen en een cheque waarmee ze een jaar lang gratis mag overvaren. Het Warmondse Schippertjeskoor en de catering van DZB maakten het feest compleet, ondersteund door het zonnetje dat ook een steentje bijdroeg.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×