Twee nieuwe, grote tentoonstellingen bij Volkenkunde

Museum Volkenkunde opent aanstaand najaar niet een, maar twee grote tentoonstellingen. Vanaf begin oktober start een echte gezinstentoonstelling over de Maya’s, waarbij jong en oud als ontdekkingsreizigers een weg door de jungle banen, om de geheimen van de eeuwenoude Mayacultuur te ontdekken. Een interactieve tentoonstelling, die een uitgebreid beeld geeft van het heden en verleden van de Maya’s.
Op 14 oktober begint een tentoonstelling over het Indonesische eiland Sumatra met bijzondere topstukken, zoals gouden koningsattributen, Chinees lakwerk en hindoe-boeddhistische beelden. De tentoonstelling is onderdeel van een samenwerking tussen het Leidse Museum Volkenkunde en het Nationaal Museum in Jakarta (Indonesië). Meer info: www.volkenkunde.nl .

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×