Gelukkig konden de plastik regenponcho's en geïmproviseerde exemplaren van vuilniszakken al snel uit, want de lucht klaarde op boven het 28e Leidse Werfpop Festival in de Leidse Hout. Het gratis festival is weer druk bezocht door oude, jonge en piepjonge muziekliefhebbers. Voor de kleintjes zijn er bovendien allemaal leuke activiteiten georganiseerd. Het festival werd geopend door de Leidse Droomdenkers, die eind mei de voorronde van Werfpop wonnen. Het programma, dat nog doorgaat tot vanavond 23.00 uur, brengt ijzersterke bands op twee hoofdpodia. Het DJ-collectief van de Cosmic Combination zorgt voor de muzikale invulling op het achterveld. Rondom het terrein staan allerlei tentjes opgesteld met hapjes, drankjes, kleding in hippie- of hardrock stijl, cd's en nog veel meer. De bewaking bij de hoofdingang controleert de festivalgangers o.a. op het meenemen van blikjes. Meer info en programma: www.werfpop.nl .
Foto's: Jacqueline Borg & Emile van Aelst. 

Lucht klaart op boven 28e Werfpop

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×