Het was een gezellige drukte op het Stadhuisplein, waar vandaag de Leidse Millenniumdoelendag gehouden werd. Het evenement is georganiseerd door Keys for Kids, samen met de stedenband Leiden-Buffalo City en de SVLJ. Vanaf 10.00 uur vanmorgen was er van alles te beleven tijdens dit multiculturele feest voor jong en oud. De kleintjes vermaakten zich met knutselen, poppentheatervoorstellingen, of deden mee met verschillende wedstrijden. De ouderen genoten in het zonnetje van uitheemse hapjes, drankjes, lezingen en workshops, of slenterden langs de vele informatiestands. Na even aarzelen gingen jong en oud aan het Salsadansen, onder de enthousiaste leiding van Rafael (van de Leids Cubaanse dansschool Salsiando) en zijn assistenten. Met swingende muziek werd deze geslaagde dag afgesloten.
Foto's: Jacqueline Borg.

Geslaagde Leidse Millenniumdoelendag op Stadhuisplein

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×