Vandaag hebben wethouder Jan-Jaap de Haan (CDA, Cultuur) en Egon Snelders (voorzitter bestuur LVC) een intentieovereenkomst getekend waarin de gemeente en het LVC een visie vastleggen om een nieuw muziekcentrum realiseren in de Marktsteeg tussen het Scheltemacomplex en Museum De Lakenhal. De Haan is blij met de overeenkomst: "Ik ben er buitengewoon trots op dat we deze belangrijke stappen hebben kunnen zetten. Het nieuwe muziekcentrum komt er met de keuze van een architect en deze gezamenlijke visie nu echt aan". Ook Snelders is tevreden met het resultaat: "Ik ben blij dat we nu eindelijk zo ver zijn".

De Haan(rechts) en Snelders (links) tekenden de overeenkomst nadat een dag lang gesproken was over de keuze van een architect die het muziekcentrum in het 'De Nobelcomplex' gaat ontwerpen. Eind augustus wordt de architectenkeuze bekend gemaakt. (Foto: PR).

LVC en gemeente sluiten akkoord over nieuw muziekcentrum

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×