Foto: PR.

Ouderkamer Rijnland Ziekenhuis opgeknapt door Rabo klusteam

Vandaag heeft het Rabobank klusteam de ouderkamer op de kinderafdeling van het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp opgeknapt. De ouderkamer is voorzien van nieuwe meubels en de wanden zijn versierd met beschilderde doeken. Het Rabobank klusteam heeft de kinderafdeling van het Rijnland Ziekenhuis onlangs benaderd om de ouderkamer op hun kosten op te knappen. Dat is in dank ontvangen door medewerkers van de kinderafdeling.

De ouderkamer is een multifunctionele ruimte die speciaal is ingericht voor ouders van kinderen die zijn opgenomen op de kinderafdeling. Ouders kunnen in de ouderkamer rustig een boek lezen of televisie kijken. Ook is er een magnetron aanwezig en een grote tafel, waaraan een maaltijd kan worden genuttigd. Bovendien is er een kinderhoek met speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden. In de ochtend wordt deze ruimte ook gebruikt als wachtkamer voor ouders en kinderen die voor een dagopname komen.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×