Politie dringend op zoek naar getuigen mishandeling fietser

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van een actie met erstige gevolgen, vorige week in Oegstgeest. Een 19-jarige fietser uit Oegstgeest werd in de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 juli rond 1.20 uur op de Lijtweg in Oegstgeest van zijn fiets getrokken. Door de val, raakte hij bewusteloos. Volgens de vriend zijn de daders drie jongens die er in de richting van de Louise de Colignylaan vandoor zijn gegaan. Het slachtoffer liep een hersenschudding en een hoofdwond op. Hij werd overgebracht naar het LUMC. De politie is met name op zoek naar twee fietsers die vlak voordat de mishandeling plaatsvond, langsfietsten. Mogelijk dat zij de verdachten gezien hebben.

Nieuws Regio bagageruk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×