Vrouw beroofd van handtas

Een 26-jarige vrouw uit Leimuiden is in de nacht van zaterdag op zondag beroofd van haar handtas. De vrouw liep even na 01.00 uur met twee vriendinnen over de Haarlemmerweg naar de auto toen ze merkten dat ze gevolgd werden door twee mannen die elk aan een kant van de weg liepen. Ter hoogte van de Haarlemmerstraat kwamen de twee mannen aangerend en trokken de handtas van de Leimuidense uit haar handen. Hierna renden de mannen weg richting de Willem de Zwijgerlaan. Hoewel de politie snel ter plaatse waren werden de mannen met een donkere huidskleur niet meer gevonden. Eén van de mannen heeft rasta haren. Beiden waren sportief gekleed. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×