Leidenaar gaat tekeer in Alphen

Een Leidenaar ging gisteravond flink tekeer in Alphen aan den Rijn. De 44-jarige man wilde een bezoek brengen aan een bewoner van de flat aan de Charlotte de Bourbonstraat. Omdat er niet open werd gedaan, begon hij schreeuwend op de ramen te bonken. Een 54-jarige bewoner van de flat, vond dit wat te gortig en gaf dat te kennen. De boze Leidenaar daagde de bewoner uit naar beneden te komen. De man gaf hieraan gehoor. Toen hij buiten kwam, kreeg hij enkele klappen op zijn hoofd, met een kettingslot. Het slachtoffer wist het portiek binnen te vluchten en de deur dicht te gooien. De Leidenaar was nog niet uitgeraasd en trapte een ruit in. Daarna rende hij weg. Agenten onderschepten hem op de Witte de Withstraat. Hij is aangehouden voor plegen van een zware mishandeling c.q. poging doodslag. Het slachtoffer liep hoofdwonden op, die gehecht moesten worden.

Leiden Nieuws Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×