N441 Katwijk Wassenaar op de schop

De N441 tussen Katwijk en Wassenaar gaat op de schop. Begin september voert de provincie grootschalig onderhoud uit, aan de Wassenaarseweg in Katwijk en de Katwijkseweg in Wassenaar tot aan de Wassenaarseslag. Het werk duurt ongeveer acht weken. Overdag is de weg open voor al het verkeer. Alleen tijdens de eerste drie weken van het onderhoud, heeft het verkeer op maandag en dinsdag geen toegang, met uitzondering van bestemmingsverkeer.

Niet alleen het asfalt wordt aangepast aan de veiligheidseisen van de provincie, ook de fietspaden worden volgens de nieuwste veiligheidsprincipes ingericht. Verder worden de bushaltes toegankelijk gemaakt voor minder validen.

Nieuws Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×