Steve Cohn, foto: PR

Jazzmaster Steve Cohn in Burcht Tuinzaal

De Amerikaanse jazzmuzikant  Steve Cohn, piano en shakuhachi, wordt wel “The great hidden secret of American Jazz” genoemd. Hij heeft met veel musici opgetreden zoals Sonny Simmons en Eddie Henderson en kreeg vier sterren in het toonaangevende muziekmagazine ‘Down Beat’ voor zijn cd’s ‘Sufi Dancers’ en ‘Ittekimasu’. Samen met een aantal eveneens klinkende, internationale namen als drummer Klaus Kugel (Duitsland), klarinettist Vaslav Zimpel (Polen) en Christian Ramond , contrabas (Duitsland), geeft Cohn een bijzonder concert in de Tuinzaal van de Burcht.

Het concert vindt plaats op zaterdag 1 augustus, aanvang 21.00 uur.

Burcht Tuinzaal, Burgtsteeg 14, Leiden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×