Foto: Marco de Groot.

Argentijnse Tango in Leidse Breestraat

Libertango is een gezellige, laagdrempelige maar professionele dansschool midden in het centrum van Leiden, in de Breestraat. Onder leiding van docente Jessica Bijvoet, een ervaren tanguera en bijgestaan door bekende namen in de tangowereld als Carlos Alberti en Claudia Jakobsen, biedt Libertango verschillende zomercursussen. Naast de beroemde Argentijnse Tango, worden er ook cursussen gegeven in Chacarera, een Argentijnse volksdans, waarbij men zoals bij ‘linedancing’ tegenover elkaar staat in twee groepen van vrouwen en mannen en Milonga, een snelle dans met korte, behendige passen, waarin de dansers ook een gevoel voor humor, spel en improvisatie kwijt kunnen. Meer info: www.libertango.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×