Tijdelijke betonweg door berm Gooimeerlaan

Om de verlegde Gooimeerlaan aan te kunnen sluiten op de huidige Gooimeerlaan, wordt een tijdelijke weg van betonplaten aangelegd door de berm. De weg zal in beide richtingen over één rijstrook beschikken en dient als tijdelijke oplossing vanaf donderdag 30 juli tot begin september. Daarna kan de betonweg gebruikt worden voor het werkverkeer. Vandaag is een start gemaakt met het laatste deel van de werkzaamheden aan kruising IJsselmeerlaan/Sumatrastraat, die begin oktober klaar moeten zijn. Meer info over de actuele verkeersituatie rond de werkzaamheden aan de Willem de Zwijgerlaan en omgeving, is te vinden op: www.leiden.nl/willemdezwijger.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×