Automobilist ramt woning

Een 65-jarige man uit Voorhout reed woensdag met zijn auto tegen de gevel van een woning aan de Ravellaan. De man en zijn 91-jarige inzittende uit Voorhout bleven ongedeerd. De woning en auto liepen wel schade op. De brandweer kwam ter plaatse voor eventueel stutwerk. Het ongeval gebeurde toen de man uit een parkeervak wegreed, waarbij hij eerst achteruit en vervolgens met veel gas vooruit reed. De man hield de auto niet meer onder controle, waarna deze via struiken tegen de muur van de woning aanreed. Daarna reed de bestuurder weer achteruit waarna de auto afsloeg.

De politie heeft het rijbewijs van de man ingenomen en hem aangemeld voor een rijvaardigheidsonderzoek. De eigenaar van de woning heeft een bouwbedrijf ingeschakeld.

Nieuws Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×