Nieuwe fietsroute langs hoogtepunten van Teylingen

Om bewoners en bezoekers kennis te laten maken met natuur, cultuur en historie in de gemeente Teylingen is de fietsroute ‘Rondje Teylingen’ samengesteld. Het is een route langs bezienswaardigheden in Warmond, Voorhout en Sassenheim. Het idee heeft gemeente Teylingen in samenwerking met VVV Warmond uitgewerkt. In totaal is het 20 km fietsen waarbij gebruik gemaakt kan worden van verschillende kortingsbonnen. Wethouder Wilbrink zal de fietsroute vrijdagmiddag in ontvangst nemen van Dhr. v.d Aartweg van VVV Warmond.

De fietsroute is eerder gemaakt door Chris Zwetsloot van VVV Warmond en in samenwerking met de gemeente in een nieuw jasje gestoken. Het promotieproduct is ontwikkeld om Teylingen meer op de kaart te krijgen voor zowel bewoners als voor bezoekers. De fietsroute bevat een selectie van de vele bezienswaardigheden in Teylingen. De route voert door de natuur en onder andere langs Huys te Warmont, herenhuis Vroenhof in Warmond, Landgoed Oostergeest met het ooievaarsnest, het Boerhaavehuis en de (kruiden)tuin in Voorhout, de Ruïne van Teylingen en de St. Pancratiuskerk in Sassenheim.

Kortingsbonnen
Tijdens de fietsroute kan gebruik gemaakt worden van kortingsbonnen. Zo krijgt men bij Bakkerij Ammerlaan een 2e krentenbol gratis, 20% korting bij bestelling van iets van de menukaart bij Kunstcafé de Galerie en korting op de toegang van de Ruïne van Teylingen.

Verkooppunten
De fietsroute is voor € 2,00 te koop bij het gemeentekantoor van Sassenheim (Wilhelminalaan 25) en VVV Warmond (Dorpsstraat 4a).

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×