Laatste filmavond over 'Wederopbouw in Leiden'

In het RAP Architectuurcentrum vindt op woensdag 12 augustus de laatste activiteit plaats in het kader van de tentoonstelling over de Wederopbouw in Leiden. Arjan Honkoop, van de Dirk van Eck-Stichting, heeft een speciaal filmprogramma samengesteld met onder andere delen van amateurfilms, die niet bewerkt zijn met commentaar en muziek. Voorafgaand aan de films, zal Leon de Laat, senior stedenbouwkundige bij de Gemeente Leiden, vertellen hoe de gemeente omgaat met de herstructurering van wijken uit deze periode, die grofweg liep van 1940 tot 1970.

Het aantal plaatsen is beperkt. Aangeraden wordt om tijdig aanwezig te zijn. De voorstelling begint om 20.30 uur; zaal open: 20.15 uur. De toegang is gratis. Meer info: www.rapsite.nl .

RAP Architectuurcentrum, Nieuwstraat 33, Leiden.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×