Drie mannen mishandelen portier

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.05 uur, kreeg de politie een melding, dat er een vechtpartij plaatsvond in de Breestraat. Een aantal agenten ging erop af, maar bij aankomst bleek de vechtpartij al te zijn gestopt. De portier van een uitgaansgelegenheid vertelde de agenten, dat hij een jongen had tegengehouden, omdat deze een toegangsverbod had. De jongen werd kwaad en twee vrienden hielpen hem met het schoppen en slaan van de portier. Op basis van het signalement heeft de politie het drietal even later in de kraag gepakt. Twee verdachten van 22 jaar zijn inmiddels weer op vrije voeten gesteld. De hoofdverdachte, een 20-jarige Leidenaar, zit nog even vast en wordt vandaag voorgeleid.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×