Hortensia’s & fotowedstrijd

In de Leidse Hortus Botanicus kan men vanaf 14 augustus een maand lang meer dan 50 verschillende soorten Hortensia’s bewonderen. Deze populaire, ‘Hollandse’ huis- tuin en kamerplant komt van oorsprong uit Japan en werd in de 19de eeuw door Philipp Franz von Siebold meegenomen naar de Hortus. De tentoonstelling in het kader van 400 jaar handelsbetrekkingen tussen Nederland en Japan, wordt georganiseerd in samenwerking met Van Klaveren Plant en Veenboer Tuinarchitectuur. Aan de tentoonstelling is ook een fotowedstrijd gekoppeld. Wekelijks kiest de Hortus een favoriete foto en plaatst deze op de website. De winnaar krijgt een gratis rondleiding door de Hortus en mag tien vrienden meenemen.

Maak een originele foto bij de Hortensiashow en plaats deze op www.flickr.com/groups/hortusleiden. Om een foto te kunnen uploaden moet men een Flickr Account hebben. Deze is gratis te downloaden via www.flickr.com .

Meer info: www.hortusleiden.nl.

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×