Ongeluk met dodelijke afloop

Vanmiddag, rond 14.45, kwam een snorfietster op de Willem de Zwijgerlaan onder een vrachtwagen terecht. De bestuurder, een 46-jarige man uit Leidschendam, wilde vanaf het terrein van de Groenoordhallen de Willem de Zwijgerlaan op rijden en kwam in botsing met de vrouw op de snorfiets. Aanvankelijk werd gedacht, dat de vrouw ernstig letsel aan haar benen had, maar later bleek zij aan de gevolgen van het ongeluk te zijn overleden. De personalia van de vrouw zijn nog niet bekend. De verkeersdienst van de politie heeft op de plaats van het ongeval onderzoek gedaan naar de toedracht.

Advertentie

Leiden willemdezwijgerdode


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×