Leidenaar gearresteerd na vechtpartij met politie

De politie heeft vrijdagmiddag een  21-jarige Leidenaar aangehouden die met zijn auto dwars door een wegafzetting op de hoek van de Maresingel met de Marnixstraat reed. De politie had de weg afgesloten in verband met het onderzoek naar het dodelijke ongeval dat vlak daarvoor op de Willem de Zwijgerlaan had plaatsgevonden. Een agent wist de auto nog maar net te ontwijken door opzij te springen. Toen de politie de man bij zijn ouderlijke woning wilde aanhouden, vloog deze de agenten aan en mepte erop los. Met veel moeite lukte het de agenten om de man te arresteren en in de boeien te slaan.

De man is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Leiden willemdezwijgerdode


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×