Politie Leiderdorp zoekt oplichters

De politie is op zoek naar een man en een vrouw die betrokken zijn bij diefstal uit een woning aan de Langendijkdreef in Leiderdorp. dat gebeurde afgelopen vrijdagmiddag om 16.20 uur. De 95-jarige bewoonster zat in haar tuin toen er twee mensen naar haar toe kwamen. Zij vroegen de vrouw naar een garage omdat zij autopech zouden hebben. De vrouw ging naar binnen om het tweetal te laten bellen. De vrouw bleef bij haar staan, terwijl de man een landkaart opensloeg bij het dressoir. Toen het tweetal de woning via de achterkant weer verliet, kwam de vrouw erachter dat er verschillende sieraden uit haar woning waren gestolen.

De onbekende vrouw droeg witte schoenen en een roze driekwart broek en een wit T-shirt. Zij is vermoedelijk rond de 20 jaar, de man is iets ouder en was volledig in het wit gekleed. Hij droeg een lange broek. Beiden zijn blank en vermoedelijk afkomstig uit Polen. De politie vraagt mensen die het tweetal gezien hebben of die meer informatie kunnen geven contact op te nemen via 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×