Triatlon Leiderdorp succes

Afgelopen zondag vond in Leiderdorp voor de 18 e keer de triatlon plaats. De organisatie van dit in de Bloemerd gehouden evenement, was in handen van De Zijl Zwemsport. Doordat de start, wissellocatie en finish van het hardloopparcours verplaatst was naar het grote parkeerterrein, werden eventuele moddertoestanden voorkomen.

Remy Vasseur, de winnaar van de middenafstand bij de heren, behaalde een Biofreeze parkoersrecord. Hij finishte in een tijd van 3:57:39. Veteraan Frans van Heteren en De Zijl Zwemsporter Corné Klein werden gedeeld tweede. Winnares bij de dames Carla van Rooijen deed 4:27:44 over haar middenafstand. Niels Strijk uit Hazerswoude won de sprintafstand bij de heren met 1:03:06. Bij de dames won Marloes Koedam met 1:12:58. Winnaars van de Olympische afstand werden Sven Strijk en Hanneke de Boer, met 2:00:47 en 2:16:30.

Advertentie

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×