ZZ Leiden weer aan de bal

Voorafgaand aan het nieuwe seizoen speelt Zorg en Zekerheid Leiden Basketball een reeks oefenwedstrijden. Deze vinden niet alleen in Nederland plaats, maar ook daar buiten.

Op woensdag 26 augustus speelt het team om 20.00 uur de eerste oefenwedstrijd tegen MSV Noordwijk, in de Vijf Meihal. De daaropvolgende zaterdag is het team vanaf 20.30 uur te zien in de Searena te Oostende, waar het tegen BC Base Oostende speelt. Op zaterdag 5 september speelt ZZLeiden om 19.30 uur tegen De Friesland Aris, bij het Kalverdijkje in Leeuwarden. Op donderdag 10 september speelt het team in het Rotterdamse Topsportcentrum tegen de Challengers. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur. Op woensdag 16 september speelt het team in de Vijf Meihal om 20.00 uur tegen Landstede Zwolle.

Wie nader kennis met het team wil maken, kan op zondag 27 september terecht op de open dag. De locatie en tijdstippen zijn nog niet bekend.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×