Dit weekend 64e Rijnsburgs Bloemencorso

Vrijdag, zaterdag en zondag staat Rijnsburg in het teken van het 64e Rijnsburgs Bloemencorso. Het thema is dit jaar “Spelen met bloemen”. Vrijdagavond zijn de praalwagens en de met bloemen versierde personenwagens vanaf 19.00 uur te zien in de aanvoerhal van FloraHolland Rijnsburg. Zaterdag trekt de kleurrijke stoet weer door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Vanaf zaterdagavond 20.00 uur t/m zondagavond zijn de praalwagens te bezichtigen aan de Koningin Wilhelminaboulevard in Noordwijk aan Zee.

Voor het eerst zal er dit jaar ook een modern militair voertuig deel uitmaken van het Rijnsburgs Bloemencorso. Een DAF vrachtwagen, onder militairen beter bekend als de ‘viertonner’, wordt in een bloemenzee gehuld. De truck is afkomstig van een eenheid van het Korps Nationale Reserve uit Den Haag.

Net als vorig jaar zendt Omroep Max het corso live uit op zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur, (Ned 1). Op zondag is de herhaling vanaf 13.00 uur op Nederland 2.

Advertentie

Cultuur Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×