Politie Rijnsburg zoekt getuigen van vechtpartij

De politie van rijnsburg onderzoekt een vechtpartij waarbij vijf jongens uit Voorhout (17 tot 20 jaar) het aan de stok kregen met een grotere groep jongens. Over een weer vielen klappen en werd er ook geslagen met een golfclub. Na de vechtpartij vertrok de grotere groep op scooters.  Een 19-jarige Voorhouter raakte bij de vechtpartij gewond aan zijn elleboog. Ambulancepersoneel verzorgde de wond. De auto waarin de Voorhouters reden liep beschadigingen op aan motorkap, buitenspiegel en lak. In zijn auto vond de politie een nepvuurwapen en een golfclub. De politie hield de gewonde bestuurder aan voor verboden wapenbezit.

De politie gaat verder met het onderzoek, maar omdat in deze zaak nog veel onduidelijk is, worden getuigen verzocht om contact op te nemen met de politie in Rijnsburg via 0900-8844. Devechtpartij deed zich voor in de nacht van woensdag op donderdag rond 01.45 uur bij de kruising van de Waardlaan met de Noordwijkerweg in Rijnsburg.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×