Stralend 64e Rijnsburgs Bloemencorso

Afgelopen weekend werd voor de 64e maal het Rijnsburgs Bloemencorso gehouden, met het thema “Spelen met bloemen”. Vrijdagavond was het al een drukte van belang in de aanvoerhal van FloraHolland Rijnsburg, waar de wagens stonden opgesteld. Een indrukwekkende bloemenzee, vrolijke zeemansliederen galmden door de hal en bij diverse stalletjes kon men kersverse bloemen kopen. In de hal waren de prachtig versierde wagens goed van dichtbij te bekijken, maar het was pas echt indrukwekkend met de vele figuranten ‘aan boord’. Binnen het thema ‘spelen’ werden diverse spelletjes en speelgoed uitgebeeld van oud- Hollandse gezelschapsspelen tot moderne videogames, prinsessen en barbies, blokken, speelkaarten en nog veel meer. Zaterdag trok de kleurrijke stoet door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Een stralend corso onder een strakblauwe zomerlucht.

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×